Alternativ energi

Hos GH-Energi & Rådgivning kan du få rådgivning om alternative energiformer. Vi har stor erfaring i rådgivning indenfor følgende områder:

  • Varmepumper
  • Solceller
  • Solvarme
  • Flis fyring

Varmepumper

Etablering af varmepumper er meget ofte en god investering, men der er en række forhold du som bygningsejer skal være opmærksom på. Der er 2 forskellige løsninger for varmepumper. Den ene løsning medfører, at du skal etablere jordslanger (vand/vand), og det kræver et jordareal af en vis størrelse, samtidig med at det kan gøre indgreb i de arealer der muligvis også har en anden funktion som kan blive berørt af ændringen. Den anden løsning er baseret på at varmen tages ud af luften (luft/vand). Her kan støj gå hen og blive en udfordring.

Der er en række krav til varmeanlægget for at anlægget kommer til at fungerer optimalt, og det er vigtigt inden opstart at få klarlagt disse således at der er et samlet overblik over økonomi og rentabilitet.

Solceller

Solceller er ofte en god investering, og det er her vigtigt at fastlægge om den elektricitet der produceres også kan benyttes på det tidspunkt hvor den produceres. En profil af elforbruget kan anbefales inden der etableres solceller.

Solvarme

Solvarme er oftest en fordel når det eksisterende brugsvandsanlæg skal udskiftes eller der er tale om et stort forbrug af varmt vand.

Flis fyring

Et anlæg for flis fyring har en kort tilbagebetalingstid, men det er vigtigt at bygningsejeren er bevist om at der er mere arbejde forbundet med et sådant anlæg.

Kontakt os allerede i dag for dit energiprojekt.

Kontakt os

Vi står klar med uovertruffen rådgivning

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål?

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

GH ENERGI OG RÅDGIVNING ApS

​​Bregnerødvej 102

3460 Birkerød

Klik her for rutevejledning

CVR: 32277195

Telefon: 72441151

E-mail: gh@gh-energi.dk

Om GH Energi & Rådgivning

GH Energi er en rådgivende ingeniørvirksomhed der adskiller sig fra andre ved at have en meget stor driftserfaring.

Find os

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke