​Om os

​GH-Energi er en rådgivende ingeniørvirksomhed der adskiller sig fra andre ved at have en meget stor driftserfaring. Vi har kontorer i Rudersdal Kommune i Birkerød, og vi udfører energirådgivning over hele Danmark.

Vi har i mere end 30 år rådgivet om energibesparelser, og har opbygget en lang række kompetencer fra nogle af de største rådgivningsfirmaer. Vi har specialiseret os i at rådgive om energibesparelser, samt drifts- og anlægsforhold.

Vores hverdag består af at følge vore kunders projekter fra projektstadie og indtil de er implementeret i den daglige drift, og sikre at de lovede potentialer indenfor drift og energibesparelser overholdes.

Vores store viden gør os i stand til at rådgive og vejlede vore kunder indenfor såvel store, som små projekter. Vor rådgivning dækker 5 hovedområder som hver dækker over mange ydelser. Se mere under hvert hovedområde nedenfor:

Vores energirådgivning tager altid udgangspunkt i at sikre kunden de største energibesparelser med lavest mulige udgifter, hvormed tiltagene får en god rentabilitet, og dermed kan danne baggrund for at igangsætte selvfinansierende energirenoveringsprojekter.

Det er ydermere firmaets mål at tilbyde energirådgivning baseret på en god og konstruktiv dialog, hvor samarbejdet med såvel beslutningstager som driftsansvarlig har en meget høj prioritet. Således arbejder GH-Energi & Rådgivning altid med udgangspunkt i kundens ønsker og behov, og sikrer at alle aftaler overholdes.​

Kontakt os

Vi står klar med uovertruffen rådgivning

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål?

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

GH ENERGI OG RÅDGIVNING ApS

​​Bregnerødvej 102

3460 Birkerød

Klik her for rutevejledning

CVR: 32277195

Telefon: 72441151

E-mail: gh@gh-energi.dk

Om GH Energi & Rådgivning

GH Energi er en rådgivende ingeniørvirksomhed der adskiller sig fra andre ved at have en meget stor driftserfaring.

Find os

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke